Een Persoonlijke Vlaardingse Schub

Haringkoppen Verbinden gaat gepaard met de aanschaf van een onbewerkte haring. Deze haring is verpakt in een fraaie kist. Bijgesloten vindt de koper zijn haring, de voet, de standaard en het certificaat van echtheid van de kunstenaar.

 

Iedereen heeft de vrijheid om het kunstwerk te bewerken. Op deze manier wordt ieders haringkunstwerk gepersonaliseerd en als uniek object , uiteindelijk onderdeel van een grotere gemeenschap aan individuele haringen.

 

De mens is veelzijdig. Zo wordt ieders haringkunstwerk gepersonaliseerd en uniek met een bijbehorende gedachte die u zelf aan kunt vullen:

 

“Ik vind verbindingen leggen tussen mensen belangrijk omdat…”

 

Bij de vervolmaking van het kunstwerk, “één grote school haringen”, worden de makers door het bijwonen van de officiële eindpresentatie, in de gelegenheid gesteld onderling ervaringen uit te wisselen, saamhorigheid te ervaren en wellicht nieuwe vriendschappen te sluiten.

 

Onder het motto “iedereen een kunstenaar, hoe creatief ben jij?” stellen wij u in de gelegenheid uw haring deel te laten nemen aan een kunstexpositie. Deze expositie, een voorvertoning van het grotere gebeuren, heeft reeds plaatsgevonden op de Ara Art Fair te Zwijndrecht, op 24 en 25 oktober 2015. De datum van het binnenhalen van de nieuwe haring in Vlaardingen is binnenkort bekend. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het realiseren van deze expositie in Vlaardingen.


Haring Beeldje

Voor €19,95 kunt u een haring bestellen via deze website door het contactformulier in te vullen of te mailen naar:

 

bestellen@haringkoppenverbinden.nl.

 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Het verbindingsgeschenk is te verkrijgen bij:

 

    Gravilux, Kraanvogellaan 2A te Vlaardingen

    Galerie Gravilux, Schiedamseweg 2 te Vlaardingen

    Museum Vlaardingen

    Bruna de loper

    Lunchroom Veerplein 18

    Boekhandel plantage veerplein


Een Schub 

De eerst moeder schubben zijn gemaakt.

De schubben, waar er honderden van gegoten gaan worden, hebben een reproductie mal nodig.

Uit de eerste mal zijn 8 stuks gegoten. Deze dienen als de moedermal van alle toekomstige schubben..


Velen zijn je voorgegaan maar ben jij nog optijd om je eigen Schub te plaatsen!


Of Geef Hem Als Kado!


Particulieren:

De schubben kunnen besteld worden via info@haringkoppenverbinden.nl, door middel van een donatie van €100,- over te maken op NL54 RABO 0314 1995 43 t.n.v. Stichting Haringkoppen Verbinden, o.v.v. Schub.

 

Wij nemen dan contact met u op om de tekst te bespreken die op de schub wordt gegraveerd. Daarna krijgt u de schub in het kistje van ons aangeboden. U bent vrij om de schub te plaatsen als het beeld er staat.

 

Zakelijk:

Bedrijven kunnen de schub info@haringkoppenverbinden.nl, door middel van een donatie van €250,- over te maken op NL54 RABO 0314 1995 43 t.n.v. Stichting Haringkoppen Verbinden, o.v.v. Schub/zakelijk.

 

Extra optie:

Als extra optie kunt u de schub laten verchromen. Deze wordt dan 7 keer verchroomd nadat deze gegraveerd is. U heeft keuze uit 17 kleuren. De kosten hiervoor bedragen eenmalig €55,-.